Актрисата от Младежкия театър Рая Пеева е новата дама край Сашо

...
Актрисата от Младежкия театър Рая Пеева е новата дама край Сашо
Коментари Харесай

Нова дама изгря край Сашо Кадиев

Актрисата от Младежкия театър Рая Пеева е новата дама край Сашо Кадиев. Красавицата стартира работа в „ Преди обед ” ден преди началото на лятната му почивка. Говори се, че гаджето на Явор Бахаров се цели в мястото на Деси Стоянова. Назначаването на Рая стана тихомълком – без нормалните фойерверки, с които Би Ти Ви вкарва в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, с цел да покажат върху лицето ѝ настоящите трендове за летен грим. Ден по-късно тя организира и първото си публично изявление с студиото в компанията на Кадиев. Неин посетител бе украинката Валерия Цимбал, която преди време завоюва състезанието „ Умна и красива ” в несъществуващото към този момент предаване „ Шоуто на Слави ”. Темата на диалога бе по какъв начин да четем по лицата на хората. Преди началото му Сашо спомена, че Пеева „ към този момент е част от екипа на „ Преди обед ”.

Това се случи във допустимо най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната почивка. По аргументи, които по този начин и не бяха обявени в ефир, Деси пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със феновете и без да им пожелае радостно лято, каквато бе традицията в предаването до момента. Съвпадението на всички тези условия поражда въпроса дали настоящият тв сезон не е бил финален за Стоянова като водеща на „ Преди обед ”? Обективно видяно Би Ти Ви няма мотив да я сменя, защото брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска единствено седмица преди формалната почивка на предаването, а едвам 4 дни по-късно до Кадиев застана друга дама, поражда подозрения. В екипа се приказва, че Рая сякаш била назначена да прави лична графа, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят какъв брой е амбициозна тя. Никой не чака да се задоволи единствено с графа.

Според слуховете, персонално продуцентът на „ Преди обед ” Георги Тошев е уредил с работа актрисата, защото е непосредствен с родителите на Рая. Преди време той показа в ефир, че я познава от дете. Ходел на посетители в дома на родителите ѝ, а тя щъкала към него и го забавлявала. Към днешна дата обаче житието ѝ не е занимателно.

В момента дребният Бахаров съвсем не работи. На обичаната му ѝ се е наложило да търси спомагателна работа, с цел да устоя и себе си, и него. Предполага се, че точно по тази причина е решила да се опитва като тв водеща в предаването на своя другар Георги Тошев, пише Уикенд. Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата единствено незадълбочено загатна за новата си работа със фотография и коментар на британски език, който в превод значи „ Ново начало ”. От „ Преди обед ” разгласиха друга нейна фотография на своята страница във Facebook, само че без никакъв коментар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР